VÅRA TJÄNSTER


Rottne Motorverkstad har en bred kompetens och mångårig erfarenhet från både tunga och lätta fordon. Vi har en väl utrustad verkstad för att kunna bemöta de höga krav som ställs idag på reparationer, service och felsökning.


Läs mer nedan om vad vi erbjuder och tveka inte på att höra av er till oss om ni har några funderingar om vilka slags arbete vi utför.

SERVICE & REPARATION LÄTTA FORDON

Vi utför vanlig oljeservice men också byte av kamrem, vattenpump, torkablad, batteri eller lite större jobb som motorrenovering el. Vi har alla moderna och utdaterade instrument och verktyg som behövs för en förstklassig service och reparation av ditt fordon. Naturligtvis så servar vi även hus- släpvagnar samt husbilar.

HYDRAULIK

Vi hjälper dig både i vår verkstad i Alvesta eller så kommer vi till dig med vår mobila verkstad som är specialutrustad för att klara de flesta jobb inom hydraulik.

SERVICE & REPARATION TUNGA FORDON

Vi är specialiserade på tunga släpvagnar med inriktning på biltransporter från Rolfo men utför service och reparationer på alla slags tunga fordon, även entrenprenadmaskiner då vi också har en fullt utrustad hydraulikverksad. Både på Ågårdsvägen i Alvesta men också i mobil version där vi enkelt kommer ut till kunden.

BÄRGNING & TRANSPORT

Vi har ett omfattande nätverk, både lokalt och regionalt, för att kunna lösa transporter och bärgning. Vår bekväma hämta- och lämnaservice gör det enkelt för dig som kund.

MOBIL VERKSTAD

Ibland är det mer effektivt att vi kommer till dig istället. Vi har fullutrustade servicebilar som hjälper dig där det behövs.

SKADEVERKSTAD

Vi samarbetar med ditt försäkringsbolag för att hjälpa dig att reparera bilen efter plåt- eller motorskada. Vi lagar även stenskott eller byter trasiga rutor.

GLAS & AC

Lämna in din bil till oss för att laga stenskott, byta ruta eller göra service på din AC.

INREDNING ARBETSFORDON

Vi är återförsäljare för Aluca och monterar inredning i ditt arbetsfordon enligt önskemål eller förslag.

DÄCKSERVICE FÖR LÄTTA & TUNGA FORDON

Vi hjälper dig med däck i vår verkstad på Ågårdsvägen eller kommer vi ut och hjälper dig på plats med någon av våra servicebilar.